Новини

22.01.2021
Шановні Дергачівці!
22 січня український народ святкує День Соборності України.
       У цей день 1919 року було підписано Акт Злуки східних і західних земель України. Це була велика історична перемога України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та єдність.
       Сьогодні ми повинні продовжувати досягнення наших предків та бути прикладом для нащадків заради процвітання незалежної України та щасливого життя українського народу.
       Щиро бажаю всім міцного здоров'я, добробуту, злагоди у родинах, миру та нових досягнень на благо рідного краю.
                    Слава Україні!
З повагою,
Голова районної державної адміністрації                            Володимир УСОВ


16.01.2021

УВАГА!

 20 січня 2021 року о 14.25 годині Департаментом цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації буде проводитись планова технічна перевірка засобів оповіщення населення Харківської області з включенням електросирен.

Уривчасте звучання електросирен означає - «УВАГА ВСІМ!».

Почувши звучання електросирен, необхідно включити обласне телебачення  UA: ХАРКІВ або радіомовлення (дротове чи ефірне на частоті 106,1 МГц) для прослуховування повідомлень, що передаються. У подальшому діяти відповідно до отриманої інформації.

Під час проведення технічної перевірки необхідно зберігати спокій та продовжувати свої справи.

16.01.2021

ОЗНАКИ ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ ТА ОБМОРОЖЕННЯ. ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ В УМОВАХ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР

Через морозну  погоду, яка встановилася останніми днями в країні, збільшилася можливість переохолодження й обмороження

Щоб вберегтись від переохолодження та обмороження, дотримуйтесь наступних правил:

–  скоротіть своє перебування на вулиці, а без необхідності не виходьте на сильний мороз;

  • перед виходом на вулицю поїжте – вам необхідна додаткова енергія;

–   правильно одягайтесь. Одяг повинен бути багатошаровим, бажано з натуральних тканин, він не повинен стискати рухів. У морози краще носити термобілизну. Обирайте просторе та водонепроникне взуття з теплими устілками з фетру. Обов'язково одягайте головний убір, рукавички та шарф. Рукавиці краще одягати з водовідштовхуючої тканини, яка не пропускає повітря, з хутром всередині;

– за 20 хвилин до виходу на вулицю змажте обличчя і руки спеціальним захисним кремом, який не містить воду;

–  не виходьте на мороз із вологим волосся;

–  на морозі весь час намагайтесь рухатися – це покращить кровообіг;

– якщо довго перебуваєте на вулиці, обов'язково кожні півгодини заходьте у тепле приміщення;

– вживайте більше теплої рідини – це сприяє кращій терморегуляції організму;

–  не паліть на морозі – паління зменшує периферійну циркуляцію крові і робить кінцівки більш уразливими до дії холоду;

– не вживайте алкоголь. Хоча алкоголь і підсилює приплив крові до шкіри, але при цьому кров відходить від інших життєво важливих органів, у результаті чого температура тіла швидко падає;

– не торкайтесь металу руками – можна обморозити шкіру;

– не носіть на морозі металевих прикрас;

  •  пам'ятайте, що перебування дитини на морозі не повинно перевищувати 15-20 хвилин, потім потрібно зігріти її  у теплому приміщенні.

При тривалому знаходженні на морозі можуть з'явитися переохолодження та навіть обмороження.

 Ознаками переохолодження є озноб, тремтіння, блідість, а потім і посиніння шкіри, губ, біль у пальцях рук та ніг, млявість, сонливість.

 Допомога: якщо температура тіла вища за 34°, то людину необхідно зігріти у теплому приміщенні, дати випити теплий безалкогольний напій та нагодувати. Якщо на людині мокрий одяг, зняти його.  Якщо температура тіла нижча за 34°, потрібна  термінова госпіталізація.

При  тривалому переохолодженні розвивається обмороження (пошкодження тканин у результаті дії низьких температур).

До обмороження більш схильні ніс, вуха, щоки, підборіддя, пальці рук та ніг.

При першому ступені обмороження шкіра блідніє, знижується чутливість уражених ділянок, а після зігрівання спостерігається почервоніння та набряк.

При другому ступені ураження шкіра набуває синьо-багрового відтінку і на її поверхні з'являються пухирі з прозорою рідиною. При цьому людину знобить, підвищується температура тіла.

Третя і четверта стадії супроводжуються відмиранням тканини, ризиком розвитку гангрени.

У разі появи симптомів обмороження потрібно  звернутися до лікаря. При обмороженні неприпустимо швидко зігрівати уражені ділянки тіла (поливати гарячою водою, прикладати до гарячої батареї). Не варто розтирати уражені ділянки шкіри – можна травмувати шкіру і занести інфекцію. Постраждалого з будь-яким видом обмороження необхідно помістити у тепле приміщення, зігріти ковдрою, дати теплий чай. На обморожені ділянки тіла для поступового зігрівання накласти термоізольовану пов'язку (ватно-марлеву, бавовняну).

Подбайте заздалегідь про те, щоб зимові прогулянки були для вас комфортними і не стали причиною обмороження! Стежте за прогнозом погоди. Не виходьте з дому у сильний мороз без нагальної потреби. 


Голова Дергачівської районної державної адміністрації


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

влажн.:

давл.:

ветер:

 

Новини, сторінка 11

2020-07-30

Проблема легалізації заробітної плати на сьогодні є дуже актуальною. Саме тому увага різних державних і неурядових установ сфокусована на питаннях легалізації заробітної плати, які необхідно вирішувати спільними зусиллями.
Звичайно, в умовах недостатньої кількості робочих місць людина погоджується на всі умови роботодавця, ще й якщо обіцяють працівнику-нелегалу високу заробітну плату та інші привабливі умови праці. Проте часто погоджуючись на неофіційне оформлення трудових відносин, незайняті громадяни не замислюються над проблемами, з якими можуть зіткнутися, адже вони позбавляють себе державних гарантій та соціального захисту вже сьогодні й можливості отримання гідної пенсії в майбутньому. Такі працівники не мають права на оплату листків тимчасової непрацездатності, є незахищеними від незаконного звільнення, не мають ніяких гарантій на безпечні умови праці, гарантованого права на відпочинок. А не внесення записів до трудової книжки про період роботи, несплата роботодавцем єдиного страхового внеску до Пенсійного фонду позбавляє працівника страхового стажу та негативно позначається на розмірі пенсійного забезпечення на схилі літ. Нерідко і обіцяний заробіток виплачується у значно меншому розмірі або не виплачується своєчасно.
Працівник, отримуючи заробітну плату «в конверті» і своєю працею примножуючи прибутки підприємства, є абсолютно безправним перед роботодавцем, оскільки трудові відносини ніде не зафіксовані і, навіть звернувшись за захистом своїх прав у профспілкову організацію чи до суду, такий працівник не має жодних доказів підтвердження трудових відносин з роботодавцем чи реального розміру свого заробітку.
На жаль, багато громадян не достатньо знаючи чинне законодавство думають, що запис у трудовій книжці свідчить про можливість отримання пенсії в повному розмірі. Однак, це не так. Для прикладу, якщо роботодавець виплачує заробітну плату нижче мінімальної, то страховий стаж для виплати пенсії зараховується за неповний рік, а пропорційно від суми сплачених внесків.
Тому просимо громадян при працевлаштуванні на роботу дотримувались чіткої позиції та наполягати на офіційній зайнятості. Принагідно звертаємось і до тих керівників підприємств, котрі віддають перевагу неофіційним трудовим відносинам, вести соціально-відповідальний бізнес та не прирікати своїх працівників на невтішне майбутнє.
Тільки спільними зусиллями громадськості та держави можна побороти таке негативне явище суспільства, як тіньова зайнятість.

2020-07-30

Сьогодні багато українських громадян отримують пропозиції працювати чи навчатися за кордоном. На жаль, не завжди  такі пропозиції закінчуються на користь наших співвітчизників  та співвітчизниць – людей продають як товар.
Торгівля людьми – це кримінальний злочин, який карається законом України.
Ознайомтеся із загальними правилами безпеки при працевлаштуванні на роботу за кордоном:

  1. Паспорт тримайте постійно при собі та віддавайте його тільки уповноваженим особам: державним органам та прикордонній службі.
  2. Ознайомтеся з культурою та релігією іншої країни.
  3. Перед виїздом в іншу країну зареєструйтеся онлайн на сайті Міністерства закордонних справ України у системі Друг: http://friend.mfa.gov.ua/
  4. Зробіть ксерокопії паспортів. Одну копію тримайте з собою.
  5. Зробіть скан-копії всіх важливих документів та збережіть їх в своїй електронній пошті чи у сервісах накшалт Гугл диску.
  6. Ксерокопію документів, свіжу фотографію, інформацію про роботодавця та про роботу залиште рідним та близьким.
  7. Підтримуйте контакт з близькими та рідними та повідомляйте їм про зміни місця проживання й роботи.
  8. Домовтеся з рідними чи друзями про певне кодове слово, яке ви зможете сказати або написати, і це буде свідчити, що ви потрапили до небезпечної ситуації.
  9. Дізнайтеся повну інформацію про майбутню роботу у фірми-посередника. Підписуйте договір із майбутнім роботодавцем тільки на зрозумілій вам мові і у двох примірниках.
  10. Такі слова як «Відносно умов праці будете домовлятися по прибуттю» вказують на шахрайські схеми.
  11.  Дізнайтесь контакти та місце знаходження організацій, що можуть допомогти в разі виникнення непередбачених ситуацій: державних структур. Поліції, консульських та посольських установ, громадських організацій, недержавних організацій, благодійних фондів та церкви.
  12. Знання хоча б елементарних слів іноземної мови значно полегшить ваше перебування за кордоном.
  13. Пам'ятайте! Відмітки про локації в соціальних мережах допомагають відстежити ваше місцезнаходження не тільки вашим близьким, але й зловмисникам.

Будьте дуже уважні! Не потрапляйте на гачок до шахраїв! Бережіть себе і своїх близьких!

 

2020-07-30

Сьогодні, голова Дергачівської районної державної адміністрації Володимир Усов відвідав з робочою поїздкою Пересічанську селищну раду та обговорив з Пересічанським селищним головою Миколою Чалим питання соціально - економічного розвитку селищної ради.
Спільно з Миколою Чалим Володимир Усов відвідав заклади дошкільної освіти, культури та суб'єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Пересічанської селищної ради.
У Березівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) "Берізка" Пересічанської селищної ради Володимир Усов поспілкувався з завідувачкою закладу Світланою Христоєвою та обговорив стан укомплектованості закладу відповідно до вимог реформи «Нова українська школа».
У Пересічанському сільському Будинку культури голова Дергачівської районної державної адміністрації оглянув матеріально – технічну базу закладу та акцентував увагу на музеї пам'яті учасникам Другої світової війни, воїнам – інтернаціоналістам та учасникам АТО, як важливої складової національно – патріотичного виховання молоді.
У Пересічанський бібліотеці – філії Володимир Усов ознайомився з бібліотечним фондом та роботою бібліотеки у період адаптивного карантину.
Голова Дергачівської районної державної адміністрації відмітив гарний благоустрій прилеглої території та стан будівель дитячого садка, сільського Будинку культури та бібліотеки.
«ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» є відомим закладом для оздоровлення, як в Україні та і за її межами. Керівники санаторію проінформували Володимира Усова про повний спектр оздоровчих послуг та наголосили, що головним природно – лікувальним фактором є унікальна питна джерельна мінеральна вода «Березівська». А також зазначили, що діяльність санаторію, в умовах адаптивного карантину, здійснюється відповідно до санітарно – епідеміологічних заходів та рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України у зв'язку з поширенням COVID-19. Станом на 30 липня у санаторії перебувають близько 300 осіб.
Також, голова Дергачівської районної державної адміністрації спільно з Миколою Чалим та представниками «ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» обговорили проблемні питання з водопостачання і водовідведення у селі Березівське. У ході обговорення питань були визначені шляхи їх вирішення у термін до листопада 2020 року.
ПрАТ «Колос» - олійноекстракційний завод, що входить в міжнародну групу компаній Glencore. Директор підприємства Наталія Столярова розповіла голові Дергачівської районної державної адміністрації про роботу підприємства та технологічні процеси виробництва.
ФО-П Кушнаренко Ігор Вікторович займається виготовленням зварювальних апаратів, твердопаливних та електричних котлів. Володимир Усов наголосив, що хоча підприємство не є великим, але воно має гарне устаткування та великі перспективи для розвитку.

2020-07-30

Про це повідомили під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов поінформував, що головною причиною зростання кількості хворих на заході України, особливо в селах, є богослужіння. Такі результати показали епідеміологічні розслідування. Другою основною причиною є громадський транспорт, а також переміщення людей у зв'язку з відпочинком. Крім того, міністр повідомив, що велика кількість людей хворіє безсимптомно, таким чином формуючи імунітет.
«Сподіваюся, що адаптивний карантин справді буде дієвішим, коли ми зможемо підбирати відповідні заходи контролю стосовно кожного населеного пункту. Головне – максимальна локалізація розповсюдження інфекції. Ми мусимо уникнути пікових навантажень», – сказав Володимир Зеленський.
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що зараз фіналізується узгодження співпраці з правоохоронними органами, які допомагатимуть впроваджувати епідеміологічний контроль за правилами адаптивного карантину.
«Сподіваюся, що це буде найбільш ефективний спосіб», – зазначив очільник уряду.
Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак повідомив, що ситуація із запобіганням поширенню COVID-19 у зоні проведення Операції об'єднаних сил стабільна та контрольована. Також він поінформував щодо ситуації навколо режиму сталого та всеосяжного припинення вогню, зазначивши, що в зоні проведення ООС не зафіксовано ескалації чи наступальних дій. Поодинокі обстріли не є системними та виявляють неконтрольовані емоції чи провокації на найнижчому рівні, зазначив Головнокомандувач ЗСУ.

2020-07-29

Зокрема, пшениці вже намолочено 2 млн тонн, ячменю – 400 тис. тонн, гороху – 43,6 тис. тонн, озимого жита – 6,7 тис. тонн, вівсу – 5 тис. тонн.
На даний час урожай зібрано з площі понад 535 тис. га – це 75 % посівної площі під озимими культурами в області.
Середня врожайність ранніх зернових наразі становить 46,1 ц/га.
Повністю завершили збирання ранніх зернових та зернобобових культур господарства Богодухівського району.
П'ять районів області зібрали понад 100 тис. тонн зерна ранніх зернових та зернобобових культур. Найбільший вал отримали господарства Вовчанського (141,4 тис. тонн), Балаклійського (125,6 тис. тонн), Великобурлуцького (124 тис. тонн), Первомайського (116,2 тис. тонн) та Барвінківського (108,4 тис. тонн) районів.
Найвищу врожайність наразі отримують сільгоспвиробники Чугуївського району - 63 ц/га. Також серед лідерів - Красноградський район (55,4 ц/га), Великобурлуцький (53,6 ц/га), Первомайський (51,8 ц/га) та Валківський (50,8 ц/га) райони.

2020-07-29

29 липня відбулася робоча поїздка голови Дергачівської районної державної адміністрації до Вільшанської селищної ради. У ході робочої поїздки Володимир Усов провів зустріч з Вільшанським селищним головою Андрієм Литвиновим та обговорив напрямки розвитку території селищної ради.
Директор ТОВ «Сталекс» Олексій Колодяжний розповів Володимиру Усову про історію розвитку підприємства та роботу в умовах карантину. «Сталекс» відома вітчизняна марка якісних інструментів для манікюру. Голова Дергачівської районної державної адміністрації відзначив високий рівень технічного устаткування підприємства та самого процесу виробництва манікюрного приладдя.
Також, Володимир Усов відвідав два cільськогосподарських підприємства розташованих на території Вільшанської селищної ради: СТОВ «Вільне» та ТОВ «Агроленд-2010».
У СТОВ «Вільне» голова Дергачівської районної державної адміністрації ознайомився з роботою підприємства та ходом збирання ранніх зернових культур.
У ТОВ «Агроленд - 2010» директор підприємства Олександр Зубенко розповів про наявну техніку сільськогосподарського призначення, хід збирання ранніх зернових культур та поділився планами на майбутнє щодо розвиток своєї справи.
Володимир Усов відзначив позитивну тенденцію серед аграріїв Дергачівського району у впровадженні новітніх технологій з вирощування сільськогосподарських культур, серед яких є сучасна техніка та високоврожайні сорти культур.

2020-07-29

Сьогодні, голова Дергачівської районної державної адміністрації відвідав станцію технічного обслуговування ТОВ «Саноіл», що розташована у місті Дергачі.
ТОВ «Саноіл» - одне з найбільших підприємств України, що займається вантажними перевезеннями. Підприємство відоме не тільки в Україні, а й за кордоном. Директор Сергій П'ятак розповів Володимиру Усову  про автопарк вантажних автомобілів, географію здійснення маршрутів та логістичну складову. Також Сергій П'ятак зазначив, що зараз в автопарку налічується 130 тягачів та 135 напівприцепів, а також, що підприємство має власну високотехнологічну СТО, яка дає можливість обслуговувати не лише автомобілі власного автопарку, а й вантажні автомобілі інших транспортних компаній. Володимир Усов відзначив гарне матеріально – технічне забезпечення та побажав Сергію П'ятаку успіхів у розвитку своєї справи.

2020-07-28

Cьогодні, у ходу робочої поїздки до Солоницівської селищної ради Володимир Усов завітав до Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С.Конєва», що є історичною візитівкою Дергачівщини. Директор Володимир Гаврюшенко розповів Володимиру Усову про роботу Національного меморіального комплексу та провів екскурсію по експозиціям та виставкам музею «Харківщина у Другій світовій війні 1939 - 1945 років».
Голова Дергачівської районної державної адміністрації подякував за цікаву історичну розповідь та обговорив з Володимиром Гаврюшенком питання популяризації Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С.Конєва» у туристичних маршрутах, як важливого об'єкту національно – патріотичного виховання молоді.
Оскільки проблемні питання завжди залишаються за кадром Володимир Усов та Володимир Гаврюшенко обговорили зміст кожної та визначили шляхи їх вирішення.

2020-07-28

28 липня голова Дергачівської районної державної адміністрації Володимир Усов відвідав з робочою поїздкою Солоницівську селищну раду та обговорив з Солоницівським селищним головою Василем Шабатьком питання економічного розвитку селищної ради, оскільки на території селищної ради розташована значна кількість промислових підприємств Дергачівського району. На території Солоницівської селищної ради розташовані близько 50 підприємств великого та середнього бізнесу, які виробляють більшу частину усієї промислової продукції Дергачівського району. З них, у ході робочої поїздки, Володимир Усов відвідав два великих промислових підприємства: ТОВ «Завод покрівельних матеріалів «Акваізол» та ТОВ «МеталПласт».
З директором ТОВ «Завод покрівельних матеріалів «Акваізол» Дмитром Файнером обговорили питання роботи виробництва у період карантину. Підприємство надає значну кількість робочих місць саме жителям Дергачівського району. ТОВ «Завод покрівельних матеріалів «Акваізол» є великим українським виробником, який випускає різноманітний асортимент полімерно-бітумних покрівельних матеріалів і гідроізоляції. Продукція відома під торговими марками «Акваізол» та «Руберит». Володимир Усов подякував Дмитру Файнеру за благодійну діяльність.
На підприємстві ТОВ «МеталПласт» директор Ігор Мєльніков ознайомив голову Дергачівської районної державної адміністрації з унікальними технологіями у виробництві полімерних труб та фітингів, а також зазначив, що подальше впровадження новітніх розробок дозволить вийти підприємству на світовий ринок. Ігор Мєльніков розповів Володимиру Усову, що такі технології використовують одиниці у світі, а їх реалізація здійснюється завдяки власному конструкторському бюро.

2020-07-26

26 липня народний  депутат України Євген Пивоваров та голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер відвідали з робочою поїздкою місто Дергачі та оглянули хід будівництва фізкультурно – оздоровчого комплексу.
Особливу увагу присутніх привернула стіна Гордості на якій залишили відтиски своїх  долонь переможці районних, обласних, Всеукраїнських та світових змагань  останніх 10 років.  У проєкті взяло участь близько 400 видатних і найкращих представників галузі спорту Дергачівського  району.
«Ці відбитки символізують собою весь той непростий шлях, який пройшли спортсмени до своєї мети. Вже у вересні ми відкриємо фізкультурно – оздоровчий комплекс, що дозволить залучити більше дітей, молоді та дорослих до спорту і здорового способу життя», - зазначив Володимир Усов.
На стіні – меценатів, які підтримують розвиток спорту у Дергачівському районі першими залишили свої відтиски долонь Олексій Кучер та Євген Пивоваров. Голова Дергачівської районної державної адміністрації Володимир Усов подякував голові Харківської обласної державної адміністрації і народному депутату України та вручив їм сертифікати за підтримку розвитку фізичної культури та спорту у Дергачівському районі.
Довідково: Будівництво ФОКу реалізується у рамках проєкту Президента України «Велике будівництво». Станом на 26 липня 2020 року виконано 98%  від запланованого обсягу робіт. У фізкультурно – оздоровчому комплексі  одночасно зможуть займатися близько 80 осіб, а в день його зможуть відвідувати до 400 осіб. На першому поверсі буде розміщуватися багатофункціональний зал для ігрових видів спорту: міні-футболу, баскетболу, тенісу та волейболу. Також у ньому розмістяться тренажерний зал і фітнес-центр.  Під час будівництва ураховані вимоги  інклюзивності, що дозволить зробити його відвідування  більш доступнішим.

2020-07-17

Повідомлення
про початок процедури розгляду та врахування пропозицігромадськості у проекті містобудівної документації
«Детальний плану території для визначення можливості розміщення об'єктів придорожнього сервісу за межами населених пунктів на території Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області» (далі – ДПТ).


Мета, склад, зміст та основні техніко-економічні показники ДПТ

ДПТ розробляється з метою визначення можливості будівництва та обслуговування об'єктів придорожнього сервісу, уточнення планувальної структури і функціонального призначення території.
Склад ДПТ – пояснювальна записка та графічні матеріали.
Зміст ДПТ складається з опису аналізу існуючої містобудівної ситуації, проектних пропозицій, заходів цивільного захисту та протипожежних заходів, основних техніко-економічних показників, які відображені у пояснювальній записці та графічних матеріалах ДПТ. 
Загальна площа території ДПТ становить орієнтовно 0,1200 га. ДПТ розроблено на підставі розпорядження голови Дергачівської районної державної адміністрації від 13.01.2020 № 9.
Замовник ДПТ:  Дергачівська районна державна адміністрація.
Розробник ДПТ: приватне підприємство «Перспектива-ДІ».
Інформація про місце ознайомлення: ДПТ для ознайомлення, розгляду та надання пропозицій знаходиться у відділі містобудування, архітектури,  цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Дергачівської районної державної адміністрації за адресою: 62300, м. Дергачі, вул. 1Травня, 8, тел.: (05763) 3-20-42, 2-00-51. Ознайомитися з ДПТ також можна на офіційному веб-сайті Дергачівської районної державної адміністрації за посиланням http://dergachirda.gov.ua/page_175682.
Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, головний архітектор Дергачівської районної державної адміністрації Харківської області – Бондаренко Наталія Олександрівна, тел.: (05763) 3-20-42, адреса: 62300, м. Дергачі, вул. 1Травня, 8.

Термін надання пропозицій (зауважень) до проекту містобудівної документації один місяць з дня оприлюднення даного повідомлення.
Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:
-  розмістити повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій у проекті ДПТ на стендах у приміщеннях відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Дергачівської районної державної адміністрації;

-  провести громадські слухання 03 серпня 2020 року о 15:00 год. біля адміністративної будівлі Малоданилівської селищної ради за адресою: Харківська область, Дергачівський район, смт Мала Данилівка, вул. Ювілейна, буд. 5.


Подождите...